Creació d’un llibre: Projecte en construcció


cons

Futurs models del llibre Singulars

 Per dur aquesta idea a la práctica necesitariem espónsors per financiar la seva ilustració.

 

 

Accedir aquí a la mediateca per visualitzar el treball gràfic

collage

DEMO:

1 – Emilia Puig Sanllehi :

Dissenyadora del logo del projecte Polinyà Parc Agrari

2 – Lleïr Male Duarri:

Va arribar a Polinyà seguint el seu ramat per instal·larse a la masia de Can Carol per passar l’hivern

3 – Maria Dolors Làzaro i Palau :

La seva àvia Dolors Gavarra Alcoverro vivía al Carrer del Pont,  la seva neta Maria Dolors passava temporades a Polinyà sobre tot quan va arrivar la guerra.

 


 

Aquets escrits formen part, del projecte, del llibre dedicat a les persones singulars del nostre poble, tots el reculls escrits dels que disposo, són la documentació que m’han fet arrivar, els propis autors, a més de les fotografies, que els acompanyen, són el recull que estic fent, per la creació del llibre SINGULARS

L’any 1998 vaig començar un projecte, per escriure un llibre, com a reconeixement al treball, que moltes persones fan, sense ànim de lucre, per tal de portar les entitats de Polinyà. Al abril del 1999 a la diada de Sant Jordi es va publicar i entregar a totes les famílies del poble, aquest llibre sobre la història de les entitats, i les gents responsables de portarles endavant. Aquest llibre va ser finançat per tres partides : Pariculars,  Ajuntament de Polinyà i Antonia Jover.

La meva intenció inicial sobre el llibre SINGULARS seria que pogués ser editada, la forma de finançament encara no està decidida, ni tampoc tinc acabat el recull de les persones que sota el meu criteri són SINGULARS a Polinyà. Moltes persones a les que he demanat col·lavoració, per que aportin les seves dades, no han volgut col·lavorar, per això aquest llibre estarà composat, per les persones que vulguin accedir a participar en aquest llibre, per tal que les futures generacions de Polinyà sàpiguen de la seva valuosa existència escrita i gràfica.

Els tres exemples que adjunto, són sol, un petit recull del material acumulat. També voldría demanar al regidor de cultura la seva participació per poder portar endavant aquest projecte que vaig començar a l’any 2002.